Menukaart

 Vanaf Maandag 1 Juni 

 De Chef Proeverij  ....... Min. 4 Personen
Door de avond heen serveert de chef zijn drie gangenmenu met aantal bijzondere gerechten op grote schalen van diverse bruschetta, alllerlei antipasti misti 
en natuurlijk dagverse vis en vlees begleid met zijn befaamde Spaghetti aglio e olio.. Mooie gerechten met bijzondere smaken !
 Leun achterover en laat je verrassen   € 39,75 P.P.

Drie gangen Keuze Menu uit gehele Menukaart
Pasta Menu 
Bruschetta, Antipasto en pasta € 31,50

Vlees / Vis Menu
Bruschetta, Antipasto en vlees of vis € 37,50

 

Bruschette 

San Luciano
Buffelmozzarella, verse tomaat, rucola en basilicum 8,75

San Andrea 
Gemolten gorgonzola, Vvrse tomaat en peer   8,75

San Giuseppe 
Gegrilde aubergine, courgette en paprika 8,75

San Luca 
Gegeratineerde taleggiokaas ,courgette en verse tomaat   8,75

San Paolo
Gesmolten gorgonzola, verse tomaat en pikante salami 8,75

San Nicola
Versezalm, avocado en dille 8,75

Antipasti 

Insalata Caprese
Buffelmozzarella, verse tomaat, basilicum, olijven en oregano 9,75

Funghi Ripieni
Champignons gevuld met gorgonzola in tomatensaus  10,50

Verdure alla Griglia 
Gegrilde aubergine, paprika en courgette met taleggiokaas  9,75 

Signora Valerie 
Verse zalmtartaar met avocado, dille, olifolie en limoen   13,00

Sogliola al Limone 
Gebakken tongfilet in romige limoensaus met italiaanse kruiden  12,75

Vitello Tonnato
Lichtgebakken Kalfsvlees met tonijnsaus, verse tomaat en kappertjes 12,75

Milllefoglie di Melanzane
Gebakken aubergine met pikante gehakt, gegrilde tomaat en peterselie 10,50

Carpaccio Tartufato
Ossenhaas, rucola, parmezaan, tartufata en zonnebloempitten 12,75

Pasta 

Tortelloni al Tartufo
Gevulde pasta met zwarte truffel, tartufata en parmezaan 14,75

Saccottini al Gorgonzola 
Gevulde pasta met walnoten, peer in gorgonzolasaus 13,75
 
Spaghetti alla Vongole
Spaghetti met kokkels, knoflook, peterselie, olijfolie en chilipepers 12,50

Rigatoni alla Norma 
Rigatoni met aubergine, gegrilde ossenhaas in tomatensaus met basilicum 14,75

Matassine Olive Garden 
Matassine met basilicumpesto, room, parmaham en parmezaan 12,50

Matassine Pescatore 
Matassine met gebakken tongfilet in romige kaassaus  13,75

Carne 


Filetto Piemontese
Ossenhaas met champignons in gorgonzolasaus 22,75

Filetto ai Funghi Porcini
Gegrilde ossenhaas met een romige saus van eekhoorntjesbrood  23,75

Piatto Eleganza
Gegrilde ribeye met rozemarijn, grove zout, konflook en olijfolie  € 21,75

Ossobucco Milanese
Gestoofde kalfsschenkel in tomatensaus  21,00

Scaloppa Persiana
Gebakken kalfsvlees met grove knoflook, peterselie, olijfolie en chilipepers 20,50

Pesce 


La Ballerina del Mare....500 gr. menu meer prijs 
Bruin gebakken zeetong in olijfolie en roomboter   € 28,00   

Tonno al Basilico 
Gegrilde tonijn met basilicum pesto, cherrytomaatjes en knoflook 23,50

Bella Angelica
Gegrilde tijgergarnalen met knoflook, kruiden, olijfolie en limoen 23,00

Regina del Mare
Gebakken zeebaars met tijgergarnalen met olijfolie, grofzout en knoflook 22,00

Stella Marina 
Gebakken heilbot en zalmfilet met romige limoensaus en kruiden  21,00

 Vlees en Vis gerechten worden met spaghetti Aglio e Olio geserveerd.



Dolce 

Dama Bianca 
Vanille-ijs met  warme chocola  8,00

Tiramisu 
Italiaanse nagerecht met mascarpone en lange vinger 8,00

La Movida 
Pannacotta met roodfruit 8,00

Torta di Limone 
Huisgemaakte limoentaart 8,50

Millestrati
Gebakken lasagna bladen met vanille-ijs,mascarpone,  kaneel en honing 9,00

--------------
Formaggio misto 
Diverse Italiaanse kazen met walnoten, honing en brood 9,75

 

 

Adres

Olive Garden
Vrouwenkerkhof 1
2312 WR Leiden

T: 071-512 25 29
M: 06-41 10 61 23
M: 06-30 82 48 01

E: info@restaurantolivegarden.nl

Afhalen & bezorgen

Eten afhalen of laten bezorgen kan vanaf maandag 6 april ook bij Olive Garden. Wij hebben een speciaal menu samengesteld met de lekkerste gerechten. Geef uw bestelling via het bovenstaande bestelformulier of via een e-mail door.

Telefonisch bestellen kan vanaf 10:00 uur door te bellen naar 06-41 10 61 23 of 06-30 82 48 01.